16-04-08

Al de rest wil ik met u delen, echt waar

holiday

 

De vliegtuigtickets zijn aangekomen. Eindelijk. Met die tickets vertrekken we over enkele weken naar een ver en immer waanzinnig zonnig land.

En terwijl ik dit aan het schrijven ben, bevinden de tickets zich op mijn schoot. Ik heb besloten om ze daar de hele dag te houden, zodat ik er elke vijf minuten naar kan kijken en er af en toe aan kan frunniken/snuiven/likken. Niemand komt tussen mij en mijn tickets vandaag. Het is diepe en exclusieve liefde.

En mocht er iemand zijn die het in zijn koppie krijgt om naderbij te komen en zijn pol uit te steken naar de tickets, dan ga ik dat keelgeluid maken waarvan Bijna-Echtgenoot altijd zegt dat het op een blazende kat lijkt. En waarvan hij een beetje bang is wanneer het uit mijn mond komt omdat ik er bovendien een vervaarlijk boosaardig gezicht bij trek, waarbij mijn neusvleugels onnatuurlijk hoog de lucht in gaan (de één schijnt het een halve centimeter hoger dan de ander, imagine!). Het is alleszins geen Flaircovergezicht, ik zeg het u.

Misschien gooi ik er dan ook een kreet uit van onverzoenlijke woede. Daar ben ik nog niet helemaal uit. Of spugen, dat kan ook. Maar dan blijft er vast en zeker zo'n miezerig, zielig speekseldraadje aan mijn onderlip handig. Zo gaan die dingen altijd bij mij. En dat doet al het effect van een deftige spuugbeurt teniet natuurlijk.

Nee, weet u wat, ik ga een sticker maken en ik ga die op mijn voorhoofd plakken, en daarop zal staan: JA ER LIGGEN VLIEGTUIGTICKETS OP MIJN SCHOOT. JA ZE ZIJN NAAR DE ZON. ERAAN RUIKEN MAG VOOR 10 EURO OF GRATIS INDIEN U VANAVOND IETS LEKKERS KOMT KOKEN BIJ ONS.

Is dat een goed plan?

Wacht. Nog iets vergeten. Op die sticker moet nog een zinnetje komen.

SNOTTEBEL ACHTERLATEN TIJDENS HET RUIKEN = IK DOOD U.

Zo. Af.

17:17 Gepost door Katrien in Dagelijks leven | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vakantie |  Facebook |

Commentaren

En waar is dat lekker warme oord?

Geen schrik, ik kom je tickets niet pikken: mijn weekje Provence en een weekje New York zijn al gepland en de tickets zijn binnen (veilig opgeborgen op een geheime plaats, natuurlijk...)

Gepost door: saartje | 17-04-08

Heel zeker dat het een IMMER zonnig land is ? Ver, ja, dat verandert niet maar tegenwoordig is het weer nergens meer zoals het moet zijn. Onbetrouwbaar. En check ook even of ik er toevallig niet zal zijn in dezelfde periode : het is gekend, waar ik op vakantie ben regent het ! Geniet nog maar zoveel mogelijk van de tickets.

Gepost door: omamoetje | 17-04-08

Piramides, dat zegt genoeg zeker? En het zou er naar verluidt 360 dagen per jaar zonnig zijn. Aangezien we negen dagen blijven is de kans dus miniem dat het de hele periode zal miezeren.
@Omamoetje: als je durft aan onze check-in staan, roep ik heel hard: "Die heeft een bom bij, een bom! Voer haar af!"

Gepost door: Katrien | 18-04-08

De commentaren zijn gesloten.