13-06-08

Dit gaat niet over Manolo Blahnik

paarseschoenen

 Dit zijn mijn favoriete schoenen. Ze hebben weinig gekost, zijn paars en ze doen niet tektektek (associatie: stiletto's = sloerie) maar toktoktok als ik ermee stap.

Ik hou vooral van deze schoenen omdat ze mij nog nooit in de steek hebben gelaten. Mijn andere schoenen daarentegen, amai, breek me de bek niet open. Met mijn wandelschoenen ben ik vorig jaar in het buitenland gestruikeld. Resultaat: gescheurde gewrichtsbanden. Met mijn zwarte schoenen-met-hakken ben ik dan weer vast komen te zitten in een verluchtingsrooster. Ik ging voluit op mijn smoel vlak voor een zitbankje waarop drie schoolbakvissen een cornetto zaten te likken. Discreet neersmakken is nooit mijn forte geweest.    

Maar dit paar hier, deze paarse schatten van schoenen, hebben me dus nog nooit doen struikelen. Als ik ze draag leef ik in de illusie dat ik altijd elegant en sierlijk door het leven stap, alsof dat me is aangeboren.

Gaat dit paar schoenen ooit kapot, godbewareme, dan hou ik het voor gezien. Echt waar. Dan doe ik voortaan alles gewoon op mijn sokken.   

10:08 Gepost door Katrien in Dagelijks leven | Permalink | Commentaren (3) | Tags: schoenen |  Facebook |

Commentaren

Het zijn inderdaad wel mooie...
Ik heb al gans Leuven afgezocht naar (betaalbare) pumps die niét afslippen, maar ik vind dat dus niet he... Ik heb nogal kleine voeten, daarmee misschien... Ik heb altijd enkelbandjes nodig. Dus ik ben wel een beetje jaloers als jij zegt dat je daarop kan lopen zonder te vallen :-). Respect!

Gepost door: Ladybird | 16-06-08

Als je dat ene wonderbaarlijke paar gevonden hebt, dan moet je ze vooral heel goed verzorgen... of gewoon nog een paar aanschaffen voor het geval dat... you never know!

Gepost door: saartje | 16-06-08

Laat dat nu net schoenen zijn zoals ik er momenteel zoek. Ik zoek elegante schoenen met een hak in de kleur ... paars! Maar uiteraard niet te vinden. Help!

Gepost door: Catherine | 06-08-11

De commentaren zijn gesloten.