03-07-08

Eva en de vloek

apotheek
Ik wil een langere urinebuis, net als de mannen. Dan kreeg ik tenminste niet om de twee maanden een blaasontsteking die aanvoelt alsof er iemand een vuurtje aan het stoken is in mijn lagere regionen.
Volgens medische websites ontwikkelen vrouwen namelijk sneller een blaasinfectie omdat hun buis naar de blaas BELACHELIJK kort is. Echt waar, zo kort dat je evengoed geen buis kon hebben. Allemaal de schuld van Eva. We zullen het nooit zeker weten, maar toen zij van de verboden vrucht beet, dan lijkt het mij evident dat God een vloek heeft uitgesproken waarin het woord blaasontsteking minstens één keer voorkwam. En sindsdien zit de vrouwelijke soort ermee opgescheept. Met de korte buis en met de blaasontstekingen.

De mannen hé, die hebben veel meer sjans; die zijn uitgerust met een degelijke leiding van aanvaardbare lengte. Daar kun je nog eens in gaan bowlen enzo. Het is niet eerlijk als u 't mij vraagt. Zoals zovele dingen.

En nochtans, ik doe alles zoals het boekje: ik drink minstens anderhalve liter per etmaal, ik slik veenbessenextract, ik veeg van voor naar achter, ik ga plassen na de seks enzovoort. De dokter schokschoudert als ik het vertel en zegt: "Sommige vrouwen hebben meer aanleg dan andere."

Dat is het dus, ik heb aanleg voor blaasinfecties. Laat ik dat eens op mijn cv zetten, naast "kan geluidsmuurdoorbrekend niezen" en "spreek vloeiend Gujarati wanneer dronken".

10:07 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: blaasontsteking |  Facebook |

Commentaren

Mannen hebben dan weer andere ongemakken. Ze hebben steeds de drang hun plasbuis ergens in te moeten stoppen om het uit de weg te hebben.
G
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 03-07-08

Ik heb er nog geen last van gehad, en prijs me dus erg gelukkig... (als ik even vergeet welke andere vrouwenkwaaltje mij wel kwellen...) :-)

Gepost door: saartje | 04-07-08

Ik heb er gelukkig nog nooit last van gehad. Geen aanleg voor dus waarschijnlijk.
Eerste keer dat ik hier kom, maar jij gaat onmiddellijk tussen mijn favorieten. Ik kom terug!

Gepost door: Kaatje | 02-11-08

De commentaren zijn gesloten.